Erhverv

El til erhverv

Elektriker Esbjerg kan løfte både store og små opgaver til erhvervsformål. Vi kan både klare opgaver for mindre private virksomheder samt store offentlige institutioner. Nogle af vores kunder er forsamlingshuse, institutioner, skoler og udlejningslokaler – for at nævne nogle få. Vores team af autoriserede og professionelle elektrikere har stor erfaring inden for faget, og kan løse el-opgaver i alle former og afskygninger. Uanset din virksomheds behov, kan vi hjælpe med den rette løsning. Vi skræddersyer gerne løsninger, så de passer som hånd i handske til dig og din virksomhed eller organisation.

Til kontormiljøet kan vi blandt andet tilbyde løsninger inden for belysning, ventilation og dataforbindelse. Til industri og produktionsvirksomheder kan vi tilbyde installation af produktionsanlæg og arbejdsstationer. Til alle typer af erhverv tilbyder vi montering af intelligente systemer, såsom ABA- og ABDL-anlæg, som kan sikre dit erhverv mod tyveri og brand, samt gøre arbejdsdagen mere effektiv. Kontakt os gerne for at høre mere om, hvad vi kan gøre for netop din virksomhed. Udover vores udførende service, tilbyder vi også rådgivning og sparring inden for elektrikerfaget. Til større projekter står vi til rådighed fra start til slut i processen, hvis der er behov for det. Vi kan udover selve installationerne sørge for, at der er helt styr på alle regler og love inden for elinstallation. På den måde får du et driftssikkert resultat, der er lige efter bogen. Kontakt os for at høre mere.

Modtag dit
uforpligtende tilbud

El og entreprise

Elektriker Esbjerg har mange års erfaring med entrepriser i forbindelse med nybyggeri og renovering. El er en stor del af byggeriet og derfor også i entreprisen. Vi kan stå for el-arbejdet i jeres entreprise-projekt. Vores autoriserede og professionelle elektrikere sørger for, at alle el-installationer i ejendommen er sikre og veludførte. Vi kan klare en bred vifte af opgaver inden for elektrikerfaget. I starten af entreprisen kan vi sørge for elementer som installation af eltavler, kraftstrøm og kabelføring. Senere i processen sørger vi for belysning, stikkontakter og installation af hårde hvidevarer. Du er velkommen til at kontakte uanset om du er privat, bygningsentreprenør eller bygherre.

elektriker esbjerg el-entreprise plantegning ledning
elektriker esbjerg håndværker el-installatør

Entrepriseformer

Elektriker Esbjerg har specialiseret sig i både fag-, hoved- og totalentreprise. Vi kan altså stå for el-arbejdet i entreprisen uanset størrelsen på dit projekt. Dit valg af entrepriseform afhænger af, hvor meget tid og viden, du kan lægge i projektet. Ved valg af fagentreprise, så er det dig, der styrer projektet og sørger for samarbejdet mellem de forskellige faggrupper. Vi står således kun for almen installationsservice. I hoved- og totalentreprise vælger du en rådgiver, som står for samarbejdet mellem faggrupper og styring af projektet. Som din el-entreprenør i entreprisen, har vi ansvaret for, at alt el-relateret i projektet følger tidsplanen og budgettet. Vi håndterer styringen af disse – sammen med bygherren – så du ikke skal tænke på dette.

Små og store opgaver inden for el

Hos Elektriker Esbjerg har vi specialiseret os i el til erhvervs, så vi kan dække både store og små virksomheders mange brugsbehov der er el-relateret. Det er blandt andet installation af computere og maskiner, som oftest er en stor del af udførelsen af det daglige arbejde. Vi sørger for, at installationerne af disse er ufejlbare, så der ikke sker unødvendige systemfejl. Derved kan I koncentrere jer om jeres arbejde uden irriterende forstyrrelser. Vi tilbyder ydermere løsninger, der er med til at skabe god medarbejdertrivsel i virksomheden. Det er f.eks. intelligente løsninger som et ventilationsanlæg, der skaber et sundt indeklima, samt systemer, der beskytter mod tyveri og brand og skaber tryghed på arbejdspladsen.

elektriker esbjerg erhverv relæ

Modtag dit
uforpligtende tilbud