Energioptimering

Energioptimering af din bolig eller erhvervsejendom

Hos Elektriker Esbjerg har vi speciale inden for energioptimering af både private boliger og erhvervsejendomme. Det er nemlig en god løsning for både privat og erhverv at energioptimere, da man kan spare penge på energiforbruget og elregningen. Derudover er det en løsning, som også bidrager positivt til klimaforandringerne, da et reduceret energiforbrug skåner miljøet. Vi vil gerne give en hånd med mod klimaforandringerne, derfor er vi stolte af at kunne tilbyde en bred vifte af måder, hvorpå du kan energioptimere din bolig. Faget er i konstant udvikling, derfor sørger vi også for at sende vores folk på efteruddannelse jævnligt, så de altid kan tilbyde vores kunder de bedste løsninger inden for tidens tendenser og løsninger.

Vi kan blandt andet tilbyde en lang række intelligente systemer, som kan fremtidssikre din bolig. Vi tilbyder energisystemer som IBI- (Intelligent Bygningsinstallation) og CTS-anlæg (Central Tilstandskontrol og Styring), der kan styre temperaturerne i dit hjem – hvad end du er hjemme eller udenbys. Kontrol over belysning, temperaturer og andre faktorer, giver dig rig mulighed for at begrænse energiforbruget i hjemmet, og derved skabe besparelser på elregningen. Der findes mange typer af miljøvenlig energioptimering. Det kan også være installation og opsætning af solceller samt varmegevindsanlæg, som genbruger varmen fra opgivelserne til opvarmning af bygningen. Du er velkommen til at ringe og få en snak om, hvilke løsninger, der kan være relevant for netop dig og din bolig.

Modtag dit
uforpligtende tilbud

Bæredygtigt og billigt

Der er mange fordele ved at foretage energioptimering af sit hjem, sommerhus eller erhvervsejendom. Det giver rig mulighed for besparelser på installation og drift, hvilket er grunden til, at mange mennesker vælger at lave skiftet. Udover de personlige grunde, så er der også store besparelser at hente på klimaaftrykket. Energioptimering hænger altså godt sammen med den grønne dagsorden, som landet har sat. Derfor giver statens energipulje også tilskud til mange forskellige typer energioptimering, hvilket er værd at huske. Der er f.eks. penge at spare, hvis du vælger at få installeret og monteret solceller. Elektriker Esbjerg giver gerne råd og vejledning inden for valg af energioptimering samt udførelse og installation af disse.

elektriker esbjerg el-tjek
elektriker esbjerg energioptimering solceller

CTS - Central Tilstandskontrol og Styringsanlæg

Hos Elektriker Esbjerg kan vi tilbyde installering af intelligente systemer som et CTS-anlæg. Et CTS-anlæg giver dig oversigt over forbruget i hjemmet, samt muligheden for at kontrollere det. På den måde kan du optimere energiudnyttelsen i boligen, så du ikke bruger mere energi end du behøver. Når du ikke er hjemme, kan systemet fjernstyres gennem en tablet eller smartphone. Du kan f.eks. skrue op for temperaturen, så boligen er varm, når du kommer hjem fra ferie, eller du kan slukke for ting, hvis du har glemt at slukke lyset inden du tog hjemmefra. Systemet kan kobles sammen med andre systemer, så systemerne nemt kan styres, hvis der er behov for dette.

Etablering af solceller

Det er blevet populært at investere i solceller, da det hurtigt kan give besparelser på elregningen. Det er gratis energi fra solens stråler, der sendes ud i el-nettet, takseres og derefter modregnes dit forbrug. På den måde er du med til at sende grøn energi ud til Danmark, mens du samtidigt skaber økonomiske besparelser for dig selv. Ved etablering af solceller, er det vigtigt at vælge den rette placering ift. udbyttet af solcellerne. Laver du en aftale med os, så kommer vi ud og besigtiger din ejendom, så du får mest gavn af solens stråler. Vi rådgiver også gerne i, hvilke tilskud og fradrag du kan søge.

elektriker esbjerg el-installatør eltavle

Modtag dit
uforpligtende tilbud