Privat

El i hjemmet

Elektriker Esbjerg sørger for alle e-installationer, du kan have brug for i hjemmet. Vores team er sammensat af certificerede elektrikere med en bred kompetenceprofil. Vores elektrikere kan løse opgaver inden for alle afskygninger af elektrikerfaget. Vi kan løfte mindre opgaver som kabelføring, installation af hårde hvidevarer og belysning m.fl., men også større renoveringer og nybyggerier, hvor el indgår. Udover det indendørs el-arbejde som fx lys, kabelinstallation, ventilation og stikkontakter, så kan vi også tage os af det udendørs elteknik. Det er bl.a. opsætning af markiser, udendørs belysning og installering af vandkunst.

Det kan være fristende at forsøge at ordne elektriciteten selv, men vi anbefaler, at du lader en professionel om det. Der er mange risici ved at klare el-arbejdet selv. Der er bl.a. risiko for skader på både dig selv og på huset (f.eks. brandskader). Hos Elektriker Esbjerg sørger vi for, at dine el-installationer er sikkert installeret, samt virker som de skal. Vi tager alle sikkerhedsmæssige foranstaltninger i brug samt sørger for at gældende lovgivninger bliver overholdt. Ydermere kan du være sikker på, at du får el-installationer i den bedste kvalitet – til den bedste pris. Har du spørgsmål til, hvad vi kan gøre for dig og din bolig eller sommerhus? Du er meget velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak. Hvis du har et specifikt el-problem, så hører vi gerne fra dig, og hjælper dig mod en løsning.

Modtag dit
uforpligtende tilbud

El til renovering eller nybyggeri

El er en stor del af større byggerier som renovering, til- og ombygning eller nybyggeri. Vi kan løfte både store og små el-opgaver til dit byggeri. Har du brug for rådgivning ift. placeringen af elektriske apparater som stikkontakter, hårde hvidevarer og belysning? Det kan vi hjælpe med. Vi kan naturligvis også sørge for installation af disse samt kabelføring. Derudover tilbyder vi også nyere intelligente systemer, som kan være med til at effektivisere hverdagen samt gøre den tryggere for beboerne. Når du alligevel skal renovere eller starte helt fra bunden, så er det værd at overveje en gennemgribende renovering af elektriciteten. Intelligente løsninger, som IHC (Intelligent House Control) og Home Automation, kan være med til at fremtidssikre dit hjem. Med IHC kan du fjernstyre din boligs el-installationer via din smartphone eller tablet – også når du ikke er hjemme.

elektriker esbjerg håndværker service
elektriker esbjerg el-installatør eltavle

El der skaber tryghed

Hos Elektriker Esbjerg ønsker vi at gøre hverdagen nemmere for vores kunder. En måde vi gør det, er ved at skabe sikkerhed, så du og din familie kan føle jer trygge i både hjemmet og sommerhuset – også når I ikke er hjemme. Dette kan vi skabe med forskellige anlæg, såsom ABA-, ABV- og ABDL-anlæg, der sikrer dit hjem mod tyveri og brand. De forskellige anlæg kan bruges separat eller kombineres efter behov. Endvidere kan vi reparere og servicere dine nuværende eldrevne apparater, så hverdagen kører smurt. Det kan være lamper, relæ, vaskemaskinen eller noget helt fjerde. Vi rykker hurtigt ud, hvis du har noget der skal fixes.

El og energioptimering

Hos Elektriker Esbjerg er vi specialiseret i at energioptimere din boligs el. Energioptimering har mange fordele for både dig, din bolig og miljøet, derfor er vi store fortalere for at energioptimere. Faget er i konstant udvikling, derfor sørger vi for jævnligt at efteruddanne vores folk, så de altid kan rådgive og løse opgaven optimalt. Ved at energioptimere dit hjem, øger du dine muligheder for at spare penge på elregningen. Du kan energioptimere på flere måder. Du kan optimere i mindre grad via el-installationer som belysning med automatisk sluk og dæmpning, eller i større grad som opsætning af solceller eller varmegenvindingsanlæg.

elektriker esbjerg automatsikring el

Modtag dit
uforpligtende tilbud