El-installation

El-installationer i Esbjerg og omegn

Elektriker Esbjerg laver el-installationer i hele Esbjerg og omegn. Vi kører naturligvis ud i hele Sydvestjylland, og vi besøger dagligt byer som Varde, Blåvand og Bramming. Vores elinstallationer bliver udført af certificerede og erfaringsrige elektrikere, der kan sit kram. Hos os kan du være sikker på, at dine elinstallationer er sikre og virker upåklageligt. Når vi installerer el, bruger vi altid systemgodkendte materialer. På den måde sikrer vi os, at installationerne er holdbare og sikre for vores kunder. Kvalitet og kundeservice er vigtigt for os, derfor går vi aldrig på kompromis med sikkerheden. Vi følger Elsikkerhedsloven fra punkt til prikke, så dit installationsarbejde er driftssikkert, lovligt og ufarligt. Udover nye installationer, kan vi, i forbindelse med reparationer og optimeringer af eksisterende el, udskifte dine gamle installationer med nye materialer. Derved får du den mest optimale drift og sikkerhed.

Vores ekspertise spænder bredt. Vi kan udføre installationer inden for både belysning, intelligente anlæg, alarmer, ventilation, varme og antenne m.fl. Uanset omfanget af opgaven, så har vi ressourcerne og kompetencerne til at løse det. Vil du vide mere om, hvad vi kan gøre for dig og din boligsituation eller virksomhed? Du kan altid kontakte os på enten mail eller telefon. I den forbindelse giver vi gerne et uforpligtende tilbud på din opgave, hvis det ønskes.

Modtag dit
uforpligtende tilbud

Installation af intelligente systemer

Vi har stor ekspertise inden for installation af intelligente bygningsinstallationer. Med intelligente systemer, kan du kontrollere og styre dit el. Du kan f.eks. regulere varmen i boligen, tænde og slukke lys og alarmsystemer samt styre strømforbruget generelt. En af de måder, hvorpå du kan spare tid og penge, er gennem automatisk styring. Her lader man forskellige systemer tale sammen, så en lang række processer effektiviseres. Det kan gøre en travl hverdag lidt nemmere, mens du samtidigt opnår større kontrol, sikkerhed og energibesparelser. Løsningerne er mange, og de forskellige systemer kan både fås separat eller kombineres. Med hjælp fra en af vores elektrikere, kan du få de rette løsninger, der passer til dig og dit hjems behov. Kontakt os gerne for at høre mere.

elektriker esbjerg el-installation el-tjek
elektriker esbjerg elpære lys

Installation af belysning

Belysning i hjemmet og på arbejdspladsen er en lille ting, men dog altafgørende. Den rette belysning er med til at skabe et rart og positivt miljø, samt et sundt miljø for øjnene. Belysning kan også være med til at skabe besparelser på energiforbruget i boligen. Besparelser kan skabes gennem lysstyring. Det kan f.eks. være automatisk belysning, der slukkes på bestemte tidspunkter eller lysdæmpere. I forhold til sundheden, er det vigtigt, at belysningen i arbejdsmiljøer som kontorer og køkkenet har tydeligt lys, så man kan se hvad man laver. Dette gør sig også gældende i læsekroge, da svagt lyser slider på øjnene. I stuen er det til gengæld vigtigt at have en hyggelig og rar atmosfære. Et valg af forskellige lyskilder kan gøre rummet mere indbydende, samt få det til at virke større.

Installation af varme- og ventilationsanlæg

De fleste boliger kræver kontrolleret varmeforhold og ventilation for at opretholde et sundt indeklima. Nye boliger kræver især meget udluftning, da der ikke er sprækker og huller, hvor luft kan sive ud og ind. Dog kan ældre boliger også have brug for meget ventilation, da de har større risiko for fugtproblemer, hvilket kan føre til skimmelsvamp, hvis det ikke kommes til livs. Badeværelset kræver især god ventilation, da dette er et vådrum, hvor der oftere opstår fugtskader. Badeværelser har ofte ikke et vindue til udluftning, og derfor er et ventilationsanlæg en uvurderlig løsning. Generelt er der mange fordele ved ventilation- og klimaanlæg. De skaber et fantastisk indeklima, minimerer fugt, energioptimere udluftningen og det er nemt at montere.

elektriker esbjerg erhverv varmepumpe

Modtag dit
uforpligtende tilbud